Ben

Her kan du få et sneak peak af en af de mange inspirationsvideoer der ligger klar til dig.

Talje, hofte & inderlår.          
*Arme *Skulder *Baller *Ben/inderlår

Twister jokeren – glad mave og ryg.      
*Inderlår *Bryst *Mave *Ryg *Bindevæv
*Bagside overarme

Squat og op på tå.     
*Balance *Baller *Lægge *Core

Squat -den virkelig effektive.      
*Baller *Core  

Squat – Lunge kombi          
*Baller *Balance 

Squat – neje  
*Baller *Inderlår *Mave/talje   *Hofter *Puls

Side squat med lungejump -hård   
*Baller *Hjerne *Puls

Luksus helkrops øvelse  
*mave *Ben *Baller *Skuldre *Puls *Ryg  

Puls Lunge -tone those legs   
*Baller *Forlår *Puls 

Du får 40+ videoer med inspiration til din bentræning.. Vi opdaterer løbende med nye øvelser og inspiration til din træning.

Benøvelser

Benøvelser er vigtige for at styrke musklerne i benene, udvikle kroppens bevægelser, forbedre balancen og forhindre skader. De giver også fleksibilitet og styrke til kroppen, så den bliver mere modstandsdygtig overfor skader. Benøvelser er perfekte til at forbedre kroppens kondition, udholdenhed, styrke og hurtighed.

Der er mange forskellige benøvelser, der er tilgængelige på TraYn, og de er alle designet til at møde dine specifikke træningsmål. Øvelserne indeholder mange forskellige varianter og kan tilpasses dit niveau og styrke, så du får mest muligt ud af træningen. Nogle af disse øvelser er squats, lunger, benpres, vridninger, knæbøjninger og meget andet.

Når du udfører benøvelser, er det vigtigt at vide, hvilke faldgruber du skal undgå. Faldgrupperne er for eksempel ikke at strække kroppen ordentligt før og efter træning, ikke at holde kroppen i en korrekt position under udførelsen af øvelsen, at bruge for meget vægt, ikke at strække godt nok efter træning og ikke at hvile nok mellem øvelserne.

Benøvelser er en glimrende træningsform, der vil give dig en bedre kondition, styrke og udholdenhed. Det er vigtigt at holde sig til en sund og forsvarlig træning, så man undgår skader og får mest muligt ud af træningen. For at opnå dette skal man sørge for at udføre øvelserne korrekt, strække godt før og efter træning, bruge den rigtige mængde vægt og hvile mellem øvelserne.

Scroll to Top