Baller

Her kan du få et sneak peak af en af de mange inspirationsvideoer der ligger klar til dig.

Talje Toning & stærke baller   
*Baller *Yderlår *Arme *Skulder *Ryg

Muslingen
*Mave/talje *Ben *Skuldre

T-spine benløft til smukke baller og flad mave.     
‘*Mave *Baller *Bryst

Havfruen – Louises yndlings balle øvelse  
*Talje/mave *Baglår *Hofter *Ryg

Gyngen
*Ryg *Baglår *Baller *Arme *skuldre

Plukke æbler…
*Ryg *baller *Baglår *Arme *Skuldre

Cobra-båden
*Ryg *baglår *Baller *Skuldre

Benløft for sund lænderyg
*Yderlår *mave/Talje *Inderlår *Rygsøjle *Ryg

“Den din mave & ryg elsker”
*Mave *Ryg *Skuldre *Baller *Baglår

Du får 30+ videoer med inspiration til din balletræning.. Vi opdaterer løbende med nye øvelser og inspiration til din træning.

Balleøvelser

Balleøvelser er en vigtig del af enhver styrketræning. De styrker musklerne og hjælper med at øge styrke, størrelse og udholdenhed. De kan også hjælpe med at reducere risikoen for skader og styrke kroppens kardiovaskulære system. Det er vigtigt at udføre baløvelser korrekt og med god teknik for at sikre, at man får det optimale udbytte af disse øvelser.

Der er mange forskellige typer balleøvelser, der kan udføres. De mest almindelige er squats, lunges, deadlifts, bænkpres og shoulder presses. Det er godt at have et varieret program, der inkluderer disse øvelser, så man kan få mest mulig ud af sin styrketræning. Det er også vigtigt at kombinere disse øvelser med andre former for styrketræning for at få et balanceret træningsprogram.

Når man udfører baløvelser, er det vigtigt at fokusere på god teknik og korrekt form. Det er også vigtigt at bruge den rette mængde vægt, så man ikke overbelaster musklerne eller skader sig selv. Endelig er det godt at tage en pause, når man føler, at man er træt eller har brug for det.

Dette vil hjælpe med at holde kroppen sund og stærk.

Scroll to Top