Online forløb

…til dig der ønsker kropsbevidsthed, velvære og fordybelse
kr. 975,-

SOS – (Superglad Og Stress-lettet)

Kom med på 6 dejlige uger med fordybelse i kroppens muskler, bindevæv, led, åndedræt og nervesystemer. 6 uger hvor vi giver os selv et åndehul -en ”energi-ø” hvor vi nærer både krop og sind med nærvær, kærlighed og masser af smil og hormonregulerende grin.

På dette online forløb vil du lære hvordan du med bevægelse kan sænke kroppens stress alarmberedskab, hvordan du med dit åndedræt kan styrke din kropsbevidsthed og dit overskud.

Vi vil fordybe os i trænings teknikker som toner din krop, samtidig med, at du lærer at mærke hvordan du bevidst aktivt kan få flere muskler med i spil, når du træner og bevæger dig.

Du vil altså lære hvordan du træner ”smarter -not harder” og får endnu bedre og mærkbare resultater -end ved indsatser hvor du næsten ”slår dig selv ihjel”.

De fysiologiske træningsøvelser vil være varierende og funderet på mange forskellige retninger blandt andet yoga, pilates, Bodynamic kropspsykologiske øvelser, funktionelle øvelser, balance, stabilitet og Louises ”yndlings -og joker øvelser”.

Mit hjertebarn indenfor bevægelse og energi er at få delt ud; effekten, glæden og energi overskuddet der følger med at træne kortere tid, men med teknikker hvor flere muskler involveres pr øvelse. Så det ikke bliver tidsaspektet der bliver til ”overspringshandlingen” og endnu en stress faktor i dagligdagen.

En halv time kan de fleste mennesker finde – og du vil lynhurtigt opleve mærkbare resultater både på dit humør, din søvn, din libido, dit overskud og energi niveau og din almene velvære i det hele taget. Denne type træning toner kroppen og får tag i alle kroppens små støtte -og hjælpemuskler, som vil vise sig som en smuk kropsholdning. Den endnu større gevinst ved dette er, at trætheds smerter og gener reduceres mærkbart -eller ganske enkelt forsvinder helt. Trætheds smerter kan fx være lændesmerter, trætte skuldre, spændinger op i nakken til hovedpine for blot at nævne nogle.

Udover de rent fysiologiske træningsmæssige aspekter vil vi også lære lidt om musklernes psykologi. Du vil få viden om -og lære at sanse hvilke muskler du kan hente hjælp fra, når du skal sætte grænser og hvilke der vil hjælpe dig når du har brug for at stå op for dine behov. Du vil hver uge til ”ugens release” få et nyt muskulært psykologisk tema med en øvelse du kan stikke i din ”redskabs kasse” til stress håndtering og øget velvære og livsglæde. Vi vil virkelig mærke og opleve alt hvad den kan, den krop som er ressourcernes land.

Du får adgang til 8 instruktionsvideoer:

*Første video er med et opstartsoplæg med de bagvedliggende faglige aspekter og intentioner for sessionernes indhold. Inspiration, motivation og pep…

*6 Videoer med træningssessionerne; 1 video frigives hver uge og du vil få Louises anbefalinger for hvor mange gange du med fordel kan træne ugens ”release”.

*Sidste video er med kort opsumering

*Du vil have adgang til de frigivne videoer i 10 uger. Du kan altså se opstartsoplægget flere gange; ligeså de træninger som er blevet released.

NB: Man bliver ikke super-overmenneske på 6 uger!
Det du får er en super start og ”møde med din krop og alle dens kroge og hemmeligheder samt en masse nemme ”go-to” redskaber, og et hav af inspiration til din fremtidige træning.

Scroll to Top