Louise Hallundbæk

Jeg hedder Louise Hallundbæk og er 45 år, gift med René og sammen har vi to drenge på hhv. 15 og 19 år.
Som faglig Louise er jeg sundhedsformidler – og katalysator og bruger blandt andet personlig træning og hormonbalancering på baggrund af mine uddannelser og mine livsinteresser som fundament i mit arbejde.

Jeg har uddannet mig – og gør det stadig målrettet ud fra en ideologi om, at sundhed er en ressource til livsglæde og bedre selvbillede. Som alle mennesker har en ret til at opleve.

LouiseHallundbaek.dk – sundhedskatalysator er summen af relevante sundhedsfaglige uddannelser. Mange års erfaring og en stædig holdning om, at vi alle skal have muligheden for at nå vores sundhedsdrømme.


Som sygeplejerske, personlig træner, Biosignature Practitioner, kostvejleder og coach hjælper jeg DIG. Sammen finder vi vejen til mere livsglæde, en sund selvopfattelse. Og større overskud i hverdagen og i livet.

Personlig træner Louise Hallundbæk

Min drøm:

Sund kost og livsstil er ikke lig med fravær af en masse yndlingsmad. Det er ikke en begrænsning. Det er en mulighed for at være ovenpå hele livet.
Det er min vision at videregive glæde, motivation og ikke mindst viden om hvor få knapper, du behøver skrue på.  For at du oplever et større kropsligt og mentalt overskud.

Hos TraYn formidler jeg kost- og træningsvejledning online.

Personlige mål og succeskriterier

Jeg vil forblive tro mod mit eget syn på sundhed, som ikke er dikteret af tidens trends, bestemte kostreligioner, slankeidealer eller ekstremsport.

Mit syn på sundhed, har udviklet sig via min viden om kroppens fysiologi og mange års erfaring fra arbejdet med mennesker og kroppe i forandring.

Din garanti

Mine mange års erfaring indenfor specialet bliver din garanti på en holistisk og gennemarbejdet tilgang til -og forståelse af både kroppen og sindet og hvordan det ene påvirker det andet.

Jeg arbejder ud fra et individualistisk værdigrundlag og tager udgangspunkt i det jeg kan se din krop sladrer om den har brug for hjælp og justering til, og jeg udfordrer dig på dine både “gøre-vaner” og dine “tankevaner”. Så de vaner som er blevet en begrænsning fremfor en hjælper kan blive sat fri.

Jeg forventer

Du skal forberede dig på at den mentale del af samarbejdet med mig bliver udfordrende og jeg stiller krav til dig – til gengæld kan jeg love dig at det er sliddet værd.

Jeg er perfektionist og derfor vil jeg altid bestræbe mig på at levere den vejledning, sparring og facilitering som vil være bedst for dig. Når du har mærket, hvordan den sundhed, som du finder i samarbejde med mig, er lig med god samvittighed, overskud og glæde ved dig selv, bliver DIN succes også min.

Sygeplejerske

Jeg tror, jeg misforstod min interesse for sundhedsfremme, dengang jeg valgte at læse til sygeplejerske. Når det er sagt, landede jeg alligevel på begge fødder i et studie, hvor alle ovenstående interesser og egenskaber virkelig blev næret og udviklet.

Mine år og erfaringer som sygeplejerske danner det solide fundament for mit syn på sundhed, og på hvordan sundhed kan komme i spil hos det enkelte menneske.

Mine egne personlige interesser for motion og sundhed har ledt mig ad kringlede veje – og har fyldt min personlige og professionelle erfarings rygsæk godt op med fantastiske indsigter, læring og viden. Fra sygeplejerske rollen tog jeg et modigt (syntes jeg selv dengang) spring væk fra fast stilling og ud i rollen som personlig træner og sundhedskonsulent i et større fitness center i vejle. Jeg var spændt, ydmyg og ikke helt sikker på om det var rigtigt. Men…

For første gang i mit (arbejds)liv landede jeg og al min iltre energi på en hylde, som føltes ”ligesom at komme hjem”.

Interesser og uddannelse

I årene der tog jeg videreuddannelser og fik udviklet mine færdigheder og kompetencer i mit nye speciale. Både som personlig træner og indenfor mine foretrukne interesse områder. Og på sundhedsområdet i det hele taget.

Med min personlig træner uddannelse fik jeg succes med at kombinere mine erfaringer fra sygeplejerske tilværelsen med mine nye kompetencer.

Skader og sygdomme

Jeg tiltrak mig hurtigt klienter med kroniske sygdomme, skader på bevægeapparatet. Personer med stress på vej ”tilbage til hverdagen”. Unge med spiseforstyrrelser og nybagte mødre og gravide.

Vægttab

Desuden har jeg haft æren af at arbejde med og være en del af en række modige menneskers sundhedsrejser, nogle med energi og bedre søvn for øje, andre med lindring af sygdom eller skader for øje og andre igen med vægttab.

Mennesker som har trodset skæve selvbilleder og skræk for fitness centre, og kæmpet sig frem til en sund og tilfredsstillende selvopfattelse. Jeg har været så privilegeret at være med, når mennesker når deres sundhedsmål og ser sig selv, og bifalder det de ser. På flere plan. Det er noget helt særligt.

Personlig træning som middel i stedet for mål

I løbet af mine første år som personlig træner og kostvejleder blev det klart for mig at rigtig mange mennesker forbinder bevægelse, træning og sund mad med vægttab – mange har flere mislykkede vægttabs forsøg med i rygsækken.
Så i den gængse opfattelse af at være sund, har sindet forbundet dette med afsavn, nederlag og ikke den selvopfattelse man har søgt.

Det slår mit hjerte lidt i stykker hver gang jeg hører om en forlist drøm om et sundere liv.

Specialer – Hormonvejledning

Jeg har derfor specialiseret mig videre indenfor kropsforståelse og hvordan kroppens hormoner danner en væsentlig del af fundamentet for en sund krop i balance.

Specialer – Krops psykoterapi

I disse år videre uddanner jeg mig yderligere som krops psykoterapeut ved Bodynamic Instituttet for at sætte endnu mere fokus på hvor vigtigt det er at “man får kigget på sine gamle grammofonplader” som hjernen gladeligt smider på gang på gang – også når de er udtjente.

Kroppen husker

Denne uddannelse tager udgangspunkt i at “kroppen husker” – jeg har længe vidst det intuitivt fordi jeg har set hvordan mine kunder gennem bevægelse og træning har oplevet forløsning af gamle kodninger og erindringer kroppen har haft. Nu får jeg sat teori og mere fordybning på den terapeutiske del af at arbejde sammen om at hjælpe kroppen af med kodninger og låsninger som ikke længere tjener den.

Du vil opleve når vi indleder vores samarbejde at jeg “snakker med din krop” – ikke nødvendigvis med ord, men jeg mærker på den og bruger forskellige bevægelser til at aflæse hvor den mangler energi og har skævheder og ubalancer. Når energi forladte områder i kroppen får opmærksomhed giver det ny kemi i kroppen, dette vil du opleve som lykke, tryghed og en lethed.

Min selv opfattelse i teenage årene

Jeg bliver ofte spurgt af klienter, om jeg aldrig selv har haft problemer med min selvopfattelse. Jeg tænker, det betyder noget at vide, om min empatiske rækkevidde når helt ud til den enkelte som spørger.

Min egen personlige interesse i at holde kroppen sund og stærk stammer langt tilbage fra teenage årene.
Jeg var en god, solid, stærk og hesteglad pige, og omgikkes et slæng af små bitte tynde veninder. (Det er ihvertfald sådan min hjerne husker det) 😉
En salig aften blev det italesat at jeg “gik og lagde mig ud”.

På det tidspunkt havde jeg været ganske naivt uvidende om at omfanget af kroppen var noget man skulle forholde sig til. Så på et split sekund blev det naive barnesind tvunget til at vokse og indse at så ukompliceret var verden så ikke.

Kroppens kodninger

Der blev sat en “kodning” i min krop denne aften. Det betyder at jeg det meste af min teenage tilværelse havde et ualmindelig usundt syn på min krop, og det har betydet at jeg på ingen måde kan tåle at høre nogen sige noget i den retning om sin egen -eller andres krop.

Heldigvis satte den spire og det kropsvanvid som fulgte også kimen til min kæmpe interesse for – og kærlighed til at arbejde med at hjælpe mennesker med at flytte fokus og få øje på hvad kroppen kan og hvad den gør for dig.

Jeg ser aldrig en krop og tænker; “hold da op, du skulle da vist have lukket munden og lettet rø…” ALDRIG.

Jeg ser og mærker hvad den sladrer om den har brug for min hjælp til, og jeg bruger samtale og bevægelse til at hjælpe dig med at få øje på hvor smuk kroppen er, og hvad den er i stand til og hvor sjov den kan være at være sammen med.

Det er muligt at give slip

Indimellem den dag i dag – så stikker den kodning jeg fik den aften sit lille hoved frem og minder mig om dengang den fyldte mit hoved, gjorde min krop ked af det og stjal al min opmærksomhed og energi. Heldigvis så fanger jeg den efterhånden hver gang; smiler til den og siger “Try me” 🙂

Min Passion

Min passion for motion og kost opstod som sagt i den process, der gik ud på at tøjle og bremse det skæve selvbillede. Jeg fandt ud af, at jeg er en eminent løber. Løbet gav mig i øvrigt ro og en form for indre meditation. Jeg fandt også ud af, hvor meget det betyder for kroppen, hvilken slags brændstof den får, og hvor meget det betyder for følelsen af energi og overskud fordelt over hele dagen, og ikke mindst hvad det betyder for humøret.

Scroll to Top