Jeppe Romsdal

Jeg er 34 år og bor i Vejle.

Min interesse for fitness, sundhed og glæde ved sund livsstil er opstået i takt med at jeg altid har haft en stor passion for madlavning. Jeg elsker mad, god mad. 

Udover glæden ved mad og madlavning har jeg selv været igennem et vægttab på 23 kg da jeg var yngre. På min vægttabsrejse gik det op for mig, at det handler om mange flere ting end kalorier og forbud.

Jeg opdagede at maden kunne være lækker selvom den var sund og nærende for min krop, jeg mærkede hvad den sunde kost gjorde ved min daglige energi, og jeg følte et overskud som jeg længe ikke havde mærket.

Det overskud gav mig mod på at få motion og fitness mere ind i min hverdag. Da jeg havde nået mit delmål som var -20 kg, havde jeg udviklet en stor interesse for træning og vejen derfra til selv at undervise var ikke lang.

Jeg har de seneste 7 år beskæftiget mig rigtig meget med styrketræning, som er min absolutte spidskompetence. Jeg har desuden en forkærlighed for Pilates træning som er et fremragende værktøj til en stærkere krop og større kropsforståelse.

Jeppe Hallundbæk

Jeg har dyrket mange former for fitness i årenes løb, og er kyndig i både funktionel træning og kredsløbstræning. Min portefølje af fitness uddannelser rummer blandt andre spinninginstruktør, pilates, almindelig fitnessinstruktør, TRX –Kettlebel, pump oma.

Når du træner med mig, vil du stifte bekendtskab med mange former for personlig træning og bevægelse, men altid med en klar rød tråd til styrketræning. Vi vil fokusere meget på korrekt teknik i træningen og progression, så man kan mærke og se at man bliver stærkere. Vi vil hele tiden arbejde os hen imod en bæredygtig træning som du selv kan opretholde når vores forløb er færdigt, og give dig de værktøjer der skal til for at du kan tage styrepinden i din krop og i din sundhed.

Hvis du vil have mig med på din rejse til en sundere livsstil, så garanterer jeg at du får en rejsekammerat der er engageret, velforberedt, empatisk, streng(hvis det kræves), lun og altid med godt humør og glimt i øjet. At hjælpe dig i mål på din rejse, er min fornemmeste opgave.

Jeppe er et TraYn’s mandlige islæt – og et skønt lunt et.
Jeppe er en af de bedste ift. anatomi og fysiologi og kobling til træning og sundhed.

Scroll to Top