”Forårs-boosteren”…Til dig der ønsker ekstra smæk på puls, forbrænding og toning

1.975kr.

  • Peptalk med motivation og intentioner for sessionernes indhold
  • 6 Videoer med træningssessionerne
  • Adgang 150+ videoer med træningsinspiration
  • Ubegrænset adgang i 10 uger.

 

Garanteret sikker betaling

 

”Forårs-boosteren”

 

…Til dig der ønsker ekstra smæk på puls, forbrænding og toning

 

Kort peptalk

 

Forløbets træningssessioner

 
”Kære forbrænding…..jeg skal komme efter dig”.

På dette 6 ugers online træningsforløb sætter vi skarpt fokus på at booste vores forbrænding. Vi vil træne på mange forskellige måder og møde teknikker som booster forbrændingen markant. Du vil opleve mærkbare resultater på din energi, dit humør, din søvn, dit overskud, din libido -og du vil få sat et kæmpe skub i en ommøblering og smuk toning af kroppen.

Hvis du samtidig spiser sundt -vil du kunne kickstarte et stærkt og sundt vægttab. På dette forløb vil du lære at træne ”SMARTER”. Det betyder blandt andet at vi ikke træner længere tid aktivt end 20-25 minutter (! der er til gengæld smæk på i de aktive minutter) Vi starter med at lande kroppen, få gang i hjernen og sende varme rundt til muskler og led i ca. 5 min, og runder nænsomt af med 5 min cool down. Vi er altså sammen i ca. 30-35 minutter pr session.

Det er mit hjertebarn at få delt ud; hvor stor effekt 20-25 minutters intensiv træning har på velvære, kondition og sund styrke. Du behøver ikke gå i fitnesscenter og næsten slå dig selv ihjel for at opnå flotte og givende resultater. Jeg håber du får lyst til at få en på opleveren sammen med mig på dette forløb -og selv opleve det jeg siger her; work SMARTER. Mærk og oplev på din egen krop og sind fantastiske resultater på flere fronter.

*Forløbet er ikke for dig som har svære skader, til dig anbefaler jeg mit SOS forløb. Læs mere om dette forløb på linket her LÆS MERE.
Vi træner effektivt på alle 6 træninger; jeg giver justerings muligheder og vi har fokus på dosering ift. egen krop; men du skal indstille dig på at vi bider til på måtten når vi arbejder.

Praktik:

*Forløbet indeholder 6 træningssessioner

Du vil her lære lidt om hvad forbrændingen er for en størrelse og hvordan du passer den i hverdagen. Vi vil fordybe os lidt i de vigtige hormoner som er i spil når du træner; og hvordan du holder dem, balancerede så de hjælper dine trænings gevinster på vej -i stedet for at ende med at modarbejde dig.

Jeg holder det enkelt, så det er nemt at huske i hverdagen. Og når videoen er frigivet er det dit, så længe forløbet kører, så du har mulighed for at lytte til det igen og igen. De øvrige videoer er vores fælles trænings sessioner; der frigives en ny video ”uge release” hver uge; og jeg fortæller dig min anbefaling for hvor mange gange du med fordel kan træne ugens session igen.

Du skal regne med at mine anbefalinger vil være mindst 2 ugentlige træninger; så du fx træner uge 1 ”release videoen” 2 gange på en uge, inden
næste uges ”release”.

Videoerne forbliver åbne efterhånden som de er blevet released; så du kan gå tilbage og åbne dem igen så længe forløbet kører.

NB: Man bliver ikke et over super menneske på 6 uger! Du vil få en værdifuld viden om hvordan du påvirker din forbrænding positivt, og en masse trænings inspiration og pep. Så du har de bedste muligheder for at få mest ud af din træning også fremadrettet.

Bedste hilsner
Team TraYn

Scroll to Top